Com pots ajudar

1. QUE CORRI LA VEU

 Un dels principals objectius del Grup de Suport és trencar amb el silenci mediàtic que envolta tots els casos de detencions en el marc de les convocatòries que es solidaritzaren amb el desallotjament de Can Vies. És per això que a continuació exposem les diferents maneres en què ens pots ajudar per tal de fer córrer la veu i que 

a. Difon el cas

El Grup de Suport a en Franz i l’Adrià som a les les xarxes socials per tal de difondre el cas de manera fàcil i còmode entre tots aquells que vulgueu donar-nos un cop de mà amb la campanya. Ens ajudeu a donar a conèixer els perfils següents entre les vostres amistats per tal de que el cas es conegui?
  • [f] Absolució Franz i Adrià

b. Difon el material

2. FEM-HO SABER

Tanmateix, la barrera més difícil de trencar segurament no és la del silenci: els processos judicials arbitraris i injustos generen dinàmiques i sensació d’aïllament entre els afectats. Si com a qüestió política que és, així és tractada; entenem que la tasca del Grup de Suport ha de ser la de ser un pont entre els nostres companys i tots aquells col·lectius i/o persones interessades en donar a conèixer la situació en què ens trobem.

a. Organitza xerrades

El Grup de Suport ens posem a disposició d’entitats, plataformes, associacions… que vulguin organitzar xerrades sobre la campanya; amb possibilitat d’assistència (segons disponibilitat) tant de l’Adrià, com de’n Franz; com de tots dos.
A Casals, Ateneus, Centre Cívics, Facultats, Campus, Locals Joves… 
Una tarda, un vespre, en el marc d’una Festa Major… 
Plegats estendrem la flama de la solidaritat.

b. Contacta amb nosaltres

Al seguent enllaç pots omplir un formulari per tal de contactar amb nosaltres per a qualssevol qüestió relacionada amb el cas. 

 Si treballes a un mitjà, n’ets un becari precari o si simplement tens ganes de saber més detalls del cas i/o del Grup de Suport; et recomanem fer un cop d’ull a la secció de Premsa.