IMG_6970

Absolts en Franz i l’Adrià i els altres dos joves de Cambrils per les manifestacions de Can Vies

El 28 de maig de 2014 en Franz i l’Adrià, així com d’altres milers de persones, es van sumar a la tercera onada de mobilitzacions de resposta al desallotjament del CSA Can Vies. Van ser detinguts i posats a disposició judicial esgotant les 45 hores de detenció en instàncies judicials, en un procediment que es resol avui amb la seva absolució.

Celebrem la seva absolució, gràcies a la solidaritat que ha despertat el seu cas, al ser dues persones que van ser detingudes, com ara es demostra, de forma totalment injusta.

Condemnem fermament que les persones que van ser represaliades per manifestar-se en l’espiral de l’#EfecteCanVies hagin estat sotmeses a una condemna sense sentencia, amb el que suposa estar immers en un procediment judicial durant gairebé quatre anys.

Tot tipus de persones i entitats vinculades al teixit associatiu del nostre país i en defensa dels drets col·lectius (caus, esplais, associacions de veïns, entitats ecologistes, assemblees de joves, associacions d’estudiants, col·lectius contra les retallades, etc.) s’han solidaritzat amb ells i s’han posicionat en contra del desallotjament d’un espai referent en la lluita veïnal de la ciutat de Barcelona.

Gràcies a vosaltres, la repressió no ha aconseguit aturar les seves vides i tampoc ha soterrat el projecte de Can Vies, que a dia d’avui segueix en marxa per avançar en la construcció d’una ciutat més on el motor siguin les veïnes.

Perquè la solidaritat és la nostra millor arma,
Juntes som força!

 

Alerta Solidària

Grup de Suport d’en Franz i l’Adrià