Document-page-001

[UPF] La Universitat Pompeu Fabra certifica la responsabilitat, compromís, arrelament i implicació dels dos estudiants encausats per Can Vies a qui demanen 3 anys i mig de presó

El passat mes d’octubre de 2015 la Universitat Pompeu Fabra, mitjançant en Marcel Mauri de los Ríos (Delegat del Rector pels Estudiants), va emetre un certificat d’arrelament de’n Franz i l’Adrià a la Universitat Pompeu Fabra i el seu compromís amb la institució.

El Grup de Suport a en Franz i l’Adrià agraïm a la UPF les gestions realitzades per l’emissió d’aquest document, que corrobora el què ja presentàvem al nostre manifest inicial: els dos van decidir sortir als carrers per defensar el CSA Can Vies amb el mateix convenciment que quan es mobilitzaven per una educació pública des de les aules de l’UPF. Dues lluites que són les dues cares de la mateixa moneda: la defensa dels nostres drets col·lectius en front als interessos privats.

A continuació us deixem amb el document en qüestió i en ressaltem l’últim paràgraf, que creiem paradigmàtic del què estem intentant exposar des del GS.

Document-page-001

“Que aquest text serveixi com a mostra del grau de responsabilitat i compromís que han mostrat tant l’Adrià com el Franz en el seu pas per la universitat, així com el seu arrelament en la institució i implicació tant en les tasques acadèmiques com extra acadèmiques”

Octubre 2015,

Grup de Suport a en Franz i l’Adrià