castellers

Sergi Rubia dóna suport a la campanya per l’absolució d’en Franz i l’Adrià

Sergi Rubia va ser un dels milers de ciutadans que es va manifestar pels carrers de Sants en la jornada més multitudinària de protestes en contra del tancament del centre social Can Vies, el vespre del 28 de maig de 2014. Aquell mateix dia va ser detingut, a l’igual que en Franz i l’Adrià. El casteller va passar 23 dies en presó preventiva, sense cap judici, i finalment va ser absolt perquè la Guàrdia Urbana no tenia proves de les acusacions amb les que el van detenir. Ara és ell qui s’ha querellat contra els dos guàrdies urbans que el van detenir, i el jutge els ha imputat per fals testimoni i falsedat documental.

Rubia és doncs un cas més de les ombres policials que envolten el cas Can Vies, ombres que es perfilen amb la persecució i la por com a eina repressiva sobre els que lluiten. Avui, en Sergi vol mostrar el seu suport a en Franz i l’Adrià, companys de lluita, anònims fins llavors, amb els que va compartir hores d’incertesa a la Comissaria de les Corts i a la Ciutat de la Justícia.

El cas Can Vies, una icona de la resistència a la submissió de la política als interessos privats, de l’arbitrarietat judicial, de la desinformació per part de les autoritats, de l’aïllament a què es reclou als processats. Davant d’això, la solidaritat és i serà la nostra millor arma.

Si la repressió no s’atura, nosaltres tampoc.

Grup de Suport Absolució Franz i Adrià