Web3UPF

14 professors i membres del PDI de la UPF donen suport a l’absolució d’en Franz i l’Adrià

La comunitat universitària de la UPF ha volgut manifestar recentment el seu suport a la campanya per l’absolució d’en Franz i l’Adrià. Un total de 14 professors i membres del Personal d’Administració i Serveis de la Universitat Pompeu Fabra, a banda de les assemblees que conformen el moviment estudiantil, s’han adherit al manifest per denunciar la irregularitat d’aquest cas.

Entre les adhesions hi trobem membres del Departament de Ciències Polítiques i Socials de la UPF, com ara Jordi Guiu (ex-degà de la facultat), Abel Escribà, Mònica Clua, Mariona Ferrer (també membre del Comitè d’Empresa del Personal Docent i Investigador), Tània Verge (alhora Agent d’Igualtat de la universitat), Marc Sanjaume i Eulàlia Solé (persona de suport al delegat del rector per a les relacions amb els estudiants).

Com a membres del Departament d’Humanitats hi figuren Martín Rodrigo i Jordi Mir (ponent de participació estudiantil a la UPF del 2009 al 2013). D’altra banda, Fina Alemany dóna el seu suport com a professora del Departament d’Economia i Empresa i vicepresidenta del Comitè d’Empresa del PDI i Anna Ginés com a Professora Dret del Treball i de la Seguretat Social. Al seu torn, Shaun McCrory ha signat com a professor de Criminologia de la mateixa universitat.

D’altra banda, la secció sindical de la Intersindical – Confederació Sindical Catalana a la UPF va figurar entre els suport inicials, així com l’adhesió d’Esther Rocabayera i Ramón López com a delegats sindicals d’aquesta.

El moviment estudiantil de la UPF no ha restat al marge sinó que també va manifestar inicialment el seu suport amb el llançament de campanya. Als suports inicials hi són presents l’Assemblea d’Estudiants de Ciències Polítiques i de l’Administració Pública, l’Assemblea d’Estudiants de Ciències Jurídiques, l’Assemblea d’Estudiants d’Humanitats, l’Assemblea d’“Estudiants Decidim” del campus de Poblenou i el SEPC, així com el Grup de Dones, Lesbianes i Trans de la Universitat Pompeu Fabra.